- Etusivu
 
- Ajankohtaista

- Tapahtumat

- Toiminta

- Jäsenistö

- Hallitus

- Työryhmät
- Kaavoitus&vesistö
- Kulttuuri

- Tiedotus&talous
- Talkoo&virkistys

- Lausunnot ja aloitteet

- Glimsinjoki

- Uusi Kirkkojärvi

- Kuvagalleria

- Linkkejä

- Palaute

 


Työryhmät

Työryhmien toimintaa voi liittyä tai antaa vinkkejä ottamalla yhteyttä ao. vetäjään Hallitus-välilehdeltä löytyvin yhteystiedoin. Sähköpostiosoitteet on jouduttu poistamaan roskapostien vuoksi, yhdistykselle voi lähettää postia osoitteella proespoonjoki[miuku]proespoonjoki.fi. [miuku]=@

Kaavoitus- ja vesistötyöryhmä
Kaavoitus- ja vesistötyöryhmät ovat yhteistyöelin kaikille jäsenyhdistysten niin kaavoituksen seurannasta ja lausuntojen valmistelusta vastaaville kuin Espoonjoen vesistön valuma-alueella asuville. Kaavoitus- ja vesistötoimikunta hankkivat lisäasiantuntemusta tapauskohtaisesti.

Kulttuurityöryhmä
Kulttuurityöryhmä keskittyy Espoonjoen kulttuuriperinnön vaalimiseen järjestämällä erilaisia kulttuuritapahtumia ja perinteen keruuta aiheesta.

Tiedotus-, koulutus- ja taloustyöryhmä
Tiedotus- ja koulutustyöryhmä vastaa yhdistyksen tiedotuksesta sekä kotisivun sisällön ajantasaisuudesta ja yhdistyksen koulutustilaisuuksista ja seminaareista. Sama työryhmä vastaa yhdistyksen varojen hankinnasta ja hoidosta. 

Talkoo- ja virkistystyöryhmä
Talkoo- ja virkistystyöryhmä pitää huolta luontopolun kunnosta järjestämällä talkoita sekä keskittyy vesistöalueen virkistyskäytön lisäämiseen järjestämällä erilaisia tapahtumia ja toimii oppaina esim. kävelytapahtumissa.
 

 Esitetyöryhmä
 Esitetyöryhmän projektina on yhdistyksen esitteen uusiminen.